Team

De Grande Roy, Kirsten, Laure en Lenn
Tanghe Kevin, Tessa, Katho en Renée

And that’s how the story goes…

In september 2008 leerden wij elkaar kennen bij de firma Slabbinck Chris. Kevin werkte daar toen al als vrachtwagenbestuurder en Roy kwam toe als nieuweling en werd “opgeleid” door Kevin.

Na een 3-tal jaar als vrachtwagenbestuurder konden we ons allebei opwerken in de firma tot depotverantwoordelijken in het bedrijf.

Bij onze kennismaking in 2008 hadden we direct een klik en onze vriendschap werd met de jaren alleen maar sterker!

En niet alleen de kameraadschap tussen ons werd sterker, ook die tussen onze lieftallige echtgenotes groeide uit tot echte girlpower. Ondertussen zijn ook onze oogappels verzot van elkaar!

Onze klushanden begonnen enkele jaren later te jeuken. We knapten links en rechts wat werkjes op bij vrienden en familie, tot de zomer van 2018 aanbrak. Op reis groeide het idee om de stap te zetten naar de ondernemingswereld. Na enkele lange, zomerse avonden met diepzinnige gesprekken was de kogel door de kerk: TDG-Woodworx was geboren! Vanaf 1 januari 2019 gingen we van start met het leggen van parket en laminaat, het afwerken van plafonds en uitvoeren van allerhande schrijnwerken.

Nog steeds vol vuur voor TDG-Woodworx kwam ook ons feestgevoel de kop op, na ontelbare avonden vol pret en party. Na (opnieuw) enkele diepzinnige avonden vol bruisende ideeën besloten we van start te gaan met onze tweede onderneming : TDG-EVENTS.

Op 1 Juni 2020 zetten we onze eerste stappen in de eventswereld, wat afwachtend gezien de eigenaardige Corona-tijden. Dit houdt ons echter niet tegen om er vol energie voor te gaan!

Ook mede dankzij onze echtgenotes, die onze plannen voor 100% steunen en staan te trappelen om mee te helpen met TDG-EVENTS, kunnen wij dit allemaal realiseren.

WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG EN DE WEG ONTSTAAT DOOR EROP TE LOPEN!

Voor de nieuwsgierigen naar de herkomst van onze bedrijfsnamen, zult u de oplossing zeker vinden in onze familienamen.